Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9201
Назва: Лексико-граматичні особливості німецького кулінарного тексту
Інші назви: Lexical and Grammatical Parameters of the Cooking Lexemes in the German Culinary Text
Автори: Мелех, Г. Б.
Ключові слова: кулінарний текст
рецепт
інструкція
тематична група
Дата публікації: 2012
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Мелех Г. Б. Лексико-граматичні особливості німецького кулінарного тексту / Г. Б. Мелех // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : Лінгвістичні науки : зб. наук. праць. – Одеса: Астропринт, 2012. – № 15. – С. 115-125.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена характеристиці лексичних та граматичних параметрів кулінарних лексем у складі кулінарного тексту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9201
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melekh G. B.2012.pdf180.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.