Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3394
Назва: Чинники формування професійної компетентності бакалаврів романо-германської філології
Інші назви: Factors of forming professional competence of bachelors of romance–germanic philology
Автори: Колесниченко, Н. Ю.
Kolesnychenko, N. Yu.
Ключові слова: професійна підготовка
компетентністний підхід
перекладацька компетентність
стимулювання потреб
фахівець сфери міжкультурної комунікації
professional training
competency–based approach
translation/interpreting competence
stimulation of needs
a specialist in intercultural communication
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Колесниченко Н. Ю. Чинники формування професійної компетентності бакалаврів романо-германської філології / Н. Ю. Колесниченко // Науковий вісник Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського : зб. наук. пр. — 2014. — № 9-10. — С. 206-214.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена висвітленню сутності педагогічного експерименту з апробації моделі професійної підготовки бакалаврів романо–германської філології на засадах компетентністного підходу. Особлива увага приділена аналізу способів стимулювання потреб бакалаврів романо–германської філології у набутті професійної компетентності фахівців сфери міжкультурної комунікації. The article is devoted to the analysis of the essence of the pedagogical experiment in testing the conceptual model of professional training of bachelors of Romance–Germanic Philology grounded on the competency– based approach. Particular attention is given to encouraging bachelors of Romance–Germanic Philology in acquiring professional competence in the sphere of intercultural communication.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3394
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf534.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.