Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553| Title: | Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності |
| Authors: | Довженко, О. А. |
| Keywords: | хімічна компетентність кулінарна совіта інноваційні підходи проєктне навчання майбутній кухар конкурентоспроможність фахівця |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Букаєв Вадим Вікторович |
| Citation: | Довженко О. А. Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності / О. А. Довженко // Адаптивні технології управління навчанням: збірник матеріалів одинадцятої міжнародної конференції (Одеса-Київ, 22–24 жовтня 2025 р.). – Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2025. – С. 76-78. |
| Abstract: | Формування хімічної компетентності в системі професійної кулінарної освіти потребує інноваційних підходів, серед яких проєктне навчання є одним із найбільш ефективних. Воно дозволяє інтегрувати знання, сприяє розвитку критичного мислення, формує у майбутнього кухаря науковий підхід до професії. Саме такий підхід забезпечує підготовку конкурентоспроможного фахівця, який розуміє хімічну природу кулінарних процесів та відповідально ставиться до своєї діяльності. |
| URI: | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553 |
| Appears in Collections: | Адаптивні технології управління навчанням ATL (2025) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dovzhenko.pdf | 712.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.