Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553
Title: Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності
Authors: Довженко, О. А.
Keywords: хімічна компетентність
кулінарна совіта
інноваційні підходи
проєктне навчання
майбутній кухар
конкурентоспроможність фахівця
Issue Date: 2025
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Довженко О. А. Формування хімічної компетентності майбутніх кулінарів засобами проєктної діяльності / О. А. Довженко // Адаптивні технології управління навчанням: збірник матеріалів одинадцятої міжнародної конференції (Одеса-Київ, 22–24 жовтня 2025 р.). – Одеса : Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2025. – С. 76-78.
Abstract: Формування хімічної компетентності в системі професійної кулінарної освіти потребує інноваційних підходів, серед яких проєктне навчання є одним із найбільш ефективних. Воно дозволяє інтегрувати знання, сприяє розвитку критичного мислення, формує у майбутнього кухаря науковий підхід до професії. Саме такий підхід забезпечує підготовку конкурентоспроможного фахівця, який розуміє хімічну природу кулінарних процесів та відповідально ставиться до своєї діяльності.
URI: http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/23553
Appears in Collections:Адаптивні технології управління навчанням ATL (2025)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dovzhenko.pdf712.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.