Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952| Назва: | Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) | 
| Автори: | Дашкова (Бадюл), Вікторія Вікторівна Dashkova, Viktoriia Viktorivna | 
| Ключові слова: | код культури предметно-харчовий субкод культури фразеологічна одиниця українська жіноча проза початку ХХІ століття | 
| Дата публікації: | 2017 | 
| Бібліографічний опис: | Бадюл В. В. Предметно-харчовий субкод культури в ієрархічній структурі предметного коду культури (на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття) // Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Філологічні науки. – 2017. – Вип. 44. – С. 32–36. | 
| Короткий огляд (реферат): | У статті запропоновано ієрархічну модель предметного коду культури на матеріалі фразеологічних одиниць української жіночої прози початку ХХІ століття; досліджено структурно-семантичний аспект фразеологічної інтерпретації предметно-харчового субкоду культури. Наголошено, що фразеологічні одиниці всебічно віддзеркалюють предметно-харчовий СКК нашої культури, що ідентифікує українську національно-культурну традицію харчування. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/21952 | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра слов’янського мовознавства | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dashkova, Viktoriia Viktorivna.pdf | 501.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
