Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20299
Title: Культура української наукової мови : методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Історія)
Authors: Євтушина, Тетяна Олександрівна
Yevtushyna, Тetiana Оleksandrivnа
Keywords: методичні рекомендації
культура української наукової мови
критерії оцінювання
самоконтроль
науковий текст
оформлення кваліфікаційної роботи магістра
наукове мовлення
наукова комунікація
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Євтушина Т. О. Культура української наукової мови : методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Історія) / Т. О. Євтушина. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 60 с.
Abstract: Наповнення методичних рекомендацій відповідає змісту робочої програми вибіркової навчальної дисципліни «Культура української наукової мови» і спрямоване на вироблення в здобувачів вищої освіти відповідних знань, умінь і навичок. Практичні завдання для аудиторних занять і самостійної роботи запропоновано різними варіантами: проблемні, ситуативні, для індивідуальної та групової роботи. Також запропоновано питання для самоконтролю, критерії оцінювання, довідковий матеріал, список рекомендованої літератури. Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (Історія) і всіх охочих підвищити свій рівеь культури наукового мовлення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20299
Appears in Collections:Кафедра української філології і методики навчання фахових дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yevtushyna.pdf979.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.