Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20209
Назва: Теоретико-методичні засади контролю та управління в єдиноборствах (на матеріалі рукопашного бою)
Автори: Радченко, Ю. А.
Ключові слова: єдиноборства
рукопашний бій
управління
контроль
тренувальна та змагальна діяльність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Радченко Ю. А. Теоретико-методичні засади контролю та управління в єдиноборствах (на матеріалі рукопашного бою) / Ю. А. Радченко // Olympicus : науковий журнал. – 2024. – № 2. – С. 174-183.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито теоретико-методичні засади контролю та управління процесом спор- тивної підготовки спортсменів в єдиноборствах. Мільйони людей у світі займаються різ- ними видами двобоїв. Унаслідок цього в спортивних єдиноборствах постійно зростає рівень конкуренції, що у свою чергу висуває підвищені вимоги до тренерів та спортсменів, змушу- ючи їх здійснювати постійний пошук більш ефективних форм, засобів та методів спортивної підготовки. Загальний напрям удосконалення навчально-тренувального процесу типовий для багатьох видів спорту та пов’язаний з постійним удосконаленням методології управління на основі оптимізації засобів та методів комплексного контролю шляхом використання специ- фічних тестових процедур і реєстрованих показників в умовах, максимально наближених до змагальних. Але сучасні єдиноборства висувають свої специфічні вимоги до ряду систем орга- нізму, що забезпечують високу працездатність і ефективність поведінки спортсменів-єдино- борців у складних умовах тренувальної та змагальної діяльності. У зв’язку з вищевикладеним актуальними є систематизація наукових знань про теорети- ко-методичні засади контролю та управління спортивною діяльністю в єдиноборствах як інтегрального складника тренувального та змагального процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/20209
Розташовується у зібраннях:2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.