Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19771
Назва: Артрезиденція «Ціна свободи» - новації в творчому середовищі візуального мистецтва України
Автори: Малік, Марина Валентинівна
Malik, Maryna Valentynivna
Ключові слова: артрезиденція
творче середовище
виставки
культурно-мистецький простір
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Малік М. В. Артрезиденція «Ціна свободи» - новації в творчому середовищі візуального мистецтва України / М. В. Малік // Науково-методична організація процесу підготовки фахівців в системі художньо-педагогічної освіти: досвід, перспективи : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (Одеса, 15 травня 2024 р.). / упоряд. Я. М. Твердохлібова, О. П. Спасскова. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2024. – С. 59-61.
Короткий огляд (реферат): Артрезиденція - Це сумісне проживання художників з різних регіонів України з метою отримання нового творчого досвіду, спілкування, співпраці, проведення сумісних виставок (їх було 4) на теренах України та поповнення музейних візуальних збірок сучасними творами. Митців для цього дійства відбирали спеціалісти Хмельницького обласного художнього музею через інтернет-ресурси за кошти від Українського Культурного Фонду. Головним принципом в резиденції була свобода, мистецька воля вибору рішень в художній творчості. Тому кожен митець робив те, що вважав за потрібне для реалізації ідеї «Ціни свободи». І вийшов чудовий та несподіваний вернісаж. Митці отримали від організаторів необхідні художні матеріали та полотна. Чудова атмосфера природного ландшафту Маліївців, літо та надихаючі історія місця сприяли творчому натхненню, різнобарв’ю мистецьких проявів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19771
Розташовується у зібраннях:Науково-методична організація процесу підготовки фахівців в системі художньо-педагогічної освіти: досвід, перспективи (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.