Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19703
Назва: Розширення ролі цифрового капіталу особистості в умовах воєнного конфлікту в Україні
Автори: Белозерцева, Є. Є.
Ключові слова: цифровой капітал
воєнний конфлікт
громадська активність
моделі публічного управління
цифрова економіка
цифрове підприємство
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Белозерцева Є. Є. Розширення ролі цифрового капіталу особистості в умовах воєнного конфлікту в Україні / Є. Є. Белозерцева // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 247-250..
Короткий огляд (реферат): У контексті становлення інститутів електронної демократії, збільшення політичної активності та розвиток громадянського суспільства з допомогою цифрових інструментів стали фундаментом для розвитку нових публічних технологій (civic tech), які посилили зв'язки між громадянами та урядом, розширюючи можливості впливу на політику та управління. Зміцнення цифрової економіки передбачає підтримку інноваційних стартапів та цифрових підприємств. Урядові програми та фонди інновацій спрямовані на стимулювання розвитку нових технологій, залучення інвестицій та створення висококваліфікованих робочих місць. Важливою є підтримка малого та середнього бізнесу в освоєнні цифрових інструментів для входження в міжнародні ринки та розширення внутрішнього ринку послуг та товарів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19703
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Belozertseva.pdf412.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.