Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19703
Title: Розширення ролі цифрового капіталу особистості в умовах воєнного конфлікту в Україні
Authors: Белозерцева, Є. Є.
Keywords: цифровой капітал
воєнний конфлікт
громадська активність
моделі публічного управління
цифрова економіка
цифрове підприємство
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Белозерцева Є. Є. Розширення ролі цифрового капіталу особистості в умовах воєнного конфлікту в Україні / Є. Є. Белозерцева // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 247-250..
Abstract: У контексті становлення інститутів електронної демократії, збільшення політичної активності та розвиток громадянського суспільства з допомогою цифрових інструментів стали фундаментом для розвитку нових публічних технологій (civic tech), які посилили зв'язки між громадянами та урядом, розширюючи можливості впливу на політику та управління. Зміцнення цифрової економіки передбачає підтримку інноваційних стартапів та цифрових підприємств. Урядові програми та фонди інновацій спрямовані на стимулювання розвитку нових технологій, залучення інвестицій та створення висококваліфікованих робочих місць. Важливою є підтримка малого та середнього бізнесу в освоєнні цифрових інструментів для входження в міжнародні ринки та розширення внутрішнього ринку послуг та товарів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19703
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Belozertseva.pdf412.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.