Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19692
Назва: Вплив економічних реформ на рівень життя, бідність та нерівність
Автори: Обухіна, В. В.
Кіріліна, М. А.
Ключові слова: економічні реформи
конкурентоспроможність економіки
продуктивність економіки
фіскальна політика
бідність та нерівність
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Обухіна В. В. Вплив економічних реформ на рівень життя, бідність та нерівність / В. В. Обухіна // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 212-214.
Короткий огляд (реферат): Економічні реформи є важливим інструментом у досягненні стабільного та довгострокового економічного зростання. Вони спрямовані на покращення ефективності, продуктивності та конкурентоспроможності економіки. Водночас економічні реформи впливають на різні аспекти життя громадян, включаючи рівень життя, рівень бідності та нерівність у доходах та можливостях. Важливо досліджувати, як різні види реформ можуть впливати на ці показники, оскільки зміни в економічній політиці можуть мати як позитивні, так і негативні наслідки для різних соціальних груп. Слід зазначити, що вплив економічних реформ на населення України у воєнний час є досить вагомим, оскільки рівень життя за весь період підписання реформ зазнав великих змін. Таким чином, розглянуто декілька реформ різних типів, які дозволять дослідити значний вплив на рівень життя населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19692
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Obukhina.pdf420.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.