Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19692
Title: Вплив економічних реформ на рівень життя, бідність та нерівність
Authors: Обухіна, В. В.
Кіріліна, М. А.
Keywords: економічні реформи
конкурентоспроможність економіки
продуктивність економіки
фіскальна політика
бідність та нерівність
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Обухіна В. В. Вплив економічних реформ на рівень життя, бідність та нерівність / В. В. Обухіна // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 212-214.
Abstract: Економічні реформи є важливим інструментом у досягненні стабільного та довгострокового економічного зростання. Вони спрямовані на покращення ефективності, продуктивності та конкурентоспроможності економіки. Водночас економічні реформи впливають на різні аспекти життя громадян, включаючи рівень життя, рівень бідності та нерівність у доходах та можливостях. Важливо досліджувати, як різні види реформ можуть впливати на ці показники, оскільки зміни в економічній політиці можуть мати як позитивні, так і негативні наслідки для різних соціальних груп. Слід зазначити, що вплив економічних реформ на населення України у воєнний час є досить вагомим, оскільки рівень життя за весь період підписання реформ зазнав великих змін. Таким чином, розглянуто декілька реформ різних типів, які дозволять дослідити значний вплив на рівень життя населення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19692
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obukhina.pdf420.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.