Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19675
Title: Роль політичних акторів у досягненні розуміння і реалізації ефективних проектів соціально-політичного розвитку
Authors: Шкандратов, М. С.
Keywords: соціально-політичний розиток
суспільстві
управління політичними конфліктами
конфліктиний потенціал
політичний простір
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Шкандратов М. С. Роль політичних акторів у досягненні розуміння і реалізації ефективних проектів соціально-політичного розвитку / М. С. Шкандратов // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 178-181.
Abstract: Наукова література переповнена надто суперечливими визначеннями поняттями «криза», «конфлікт» та іншими суміжними категоріями, які визначають у загальному вигляді нестабільність соціально-політичних відносин у суспільстві. В сучасній науковій літературі відсутні відповіді на цілу низку політичних питань, які виникають у зв’язку з значною кількістю політичних криз у світі. Закономірно, що осмисленню підлягають такі важливі питання: які основні причини високого конфліктного потенціалу сучасного політичного простору; особливості його динаміки і вектору розвитку; які найоптимальніші теоретичні та практичні підходи до управління політичними конфліктами, що можуть не допустити їх подальшого розвитку і переростання у кризи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19675
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shkandratov.pdf413.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.