Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19665
Назва: Караність кримінальних правопорушень, що посягають на суспільні відносини у сфері охорони державної таємниці та іншої інформації, що забезпечує обороноздатність держави
Автори: Новікова, К. А.
Ключові слова: правопорушення кримінальні
караність
супільні відносини
цінна інформаційна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Новікова К. А. Караність кримінальних правопорушень, що посягають на суспільні відносини у сфері охорони державної таємниці та іншої інформації, що забезпечує обороноздатність держави / К. А. Новікова // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 153-'154.
Короткий огляд (реферат): Ці кримінальні правопорушення проти інформаційної безпеки включають шість статей та тринадцять кримінальних правопорушень і санкцій за ці правопорушення. З них – сім санкцій (53,8 %) встановлено за нетяжкі правопорушення, чотири – за тяжкі (30,8 %), і дві (15,4 %) – за особливо тяжкі правопорушення. Дванадцять санкцій є безальтернативними і лише одна – альтернативна. Позбавлення волі передбачено у всіх тринадцяти санкціях, обмеження волі – у двох санкціях. Всі санкції є відносновизначеними.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19665
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Novikovа.pdf350.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.