Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19657
Title: Механізм державно-приватного партнерства як основа для післявоєнної відбудови України
Authors: Гук, І. М.
Keywords: державно-приватне партнерство
післявоєнна відбудова України
подолання наслідків війни
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Citation: Гук І. М. Механізм державно-приватного партнерства як основа для післявоєнної відбудови України / І. М. Гук // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 129-132.
Abstract: Російське вторгнення на територію України завдало значних збитків Україні. Так, згідно з підрахунками здійсненими аналітичною командою Київської школи економіки спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури, Міністерством охорони здоров’я, Міністерством економіки та у співпраці з іншими профільними міністерствами та Національним банком України, сума прямих збитків, нанесених інфраструктурі України в ході війни, станом на січень 2024 року сягнула майже $155 млрд. Завдані інфраструктурі збитки на початок 2024 року сягають $36.8 млрд, втрати промисловості та підприємства - на рівні $13.1 млрд. Тому процес відновлення вимагає величезних інвестицій в інфраструктуру та державні послуги.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19657
Appears in Collections:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hook O..pdf381.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.