Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19624
Назва: Вразливість України до методів гібридної війни: політична складова
Автори: Стецюк, О. В.,.
Ключові слова: гібридна війна
геополітика
інформаційна безпека
політичний рух
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Стецюк О. В. Вразливість України до методів гібридної війни: політична складова / О. В. Стецюк // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): Знаходячись на геополітичному перехресті між Сходом і Заходом, Українська державність зіткнулась із численними викликами, пов'язаними з гібридними війнами. Політична складова гібридної війни, зокрема, виявилася однією з найскладніших та найнебезпечніших навіть в умовах ведення прямих бойових дій. Аналіз вразливості України до методів гібридної війни з особливою увагою до політичних аспектів – є ціннісною складовою в процесі протидії та зміцнення стійкості проти методів гібридних війн. Гібридна війна – це форма конфлікту, що поєднує традиційні військові дії з асиметричними методами, такими як кібератаки, пропаганда, економічний тиск та політична дестабілізація. Вона передбачає використання всього спектру інструментів для досягнення стратегічних цілей, включаючи засоби, які ускладнюють ідентифікацію агресора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19624
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Information.pdf410.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.