Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19606
Назва: Сталий розвиток в політичних відносинах сучасної демократії
Автори: Кондратова, М. В.
Ключові слова: політичні відносини
демократія
екологічні цінності в суспільстві
політичний інститут
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus»
Бібліографічний опис: Кондратова М. В. Сталий розвиток в політичних відносинах сучасної демократії / М. В. Кондратова // Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів матеріали VII Всеукраїнської науково-практичної конференції ( м. Одеса, 30 квітня 2024 р.). – Одеса : ДЗ «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського», Центр соціально-політичних досліджень «Politicus», 2024. – С. 47-49.
Короткий огляд (реферат): Єдність підходів до реалізації екологічних проєктів та просування екологічних цінностей зумовлена формуванням інституційної кооперації на наднаціональному рівні в сучасному ЄС. Разом з цим, важливим тлом для просування екологічного порядку денного є умови ведення бізнесу та розвитку економіки, які ґрунтуються на засадах сталого розвитку. Їх загальне визнання на сучасному етапі є потужним мотивуючим чинником діяльності політичних інститутів. Посилення співпраці України з країнами ЄС вимагає адекватного оцінювання значення екологічної адженди для подальшої співпраці. Це вимагає від політичних інститутів (як державних, так і громадських) конкретних дій для формування політико-інституційної основи поширенням екологічних цінностей в суспільстві. Адекватність розуміння вимог охорони довкілля та посилення уваги до захисту екологічного порядку денного впливає на бізнес-середовище. Інституційне забезпечення просування екологічних цінностей спирається на підтримку загальних принципів протидії забрудненню природи та її відновлення. Принципи загальноєвропейської екологічної політики відкривають широкий простір для діяльності політичних інститутів з підготовки про-екологічних рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19606
Розташовується у зібраннях:Сучасна українська держава: вектори розвитку та шляхи мобілізації ресурсів (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kondratova.pdf400.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.