Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19468
Назва: Навчально-методичний посібник з граматики англійської мови
Автори: Emel'yanova, Dar'ya Volodymyrivna
Ємельянова, Дар’я Володимирівна
Ключові слова: граматика англійської мови
посібник
словотворення в англійській мові
артикль в англійській мові(
числівники в англійській мові
займенник в англійській мові
прикметник в англійській мові
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Ємельянова Д. В. Навчально-методичний посібник з граматики англійської мови / Д. В. Ємельянова. - Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович. - 2023. - 118 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник з граматики англійської мови призначений для студентів немовних спеціальностей педагогічних вищих навчальних закладів. Частина 1 містить короткі відомості про особливості словотвору в англійській мові, частини мови в англійській мові (артикль, іменник, займенник, числівник, прикметник). Після кожної з тем дано вправи, які допоможуть студенту закріпити теоретичний матеріал. Після кожної вправи наведено правильні відповіді, наявність яких дозволить студенту перевірити засвоєння теми та оцінити себе. Частина ІІ містить короткі відомості про класифікацію та основні форми англійських дієслів. Особливу увагу приділено видовим формам англійського дієслова (tenses). Матеріал представлений в основному у вигляді таблиць, що дозволяє компактно і наочно подати необхідні відомості про англійські дієслова. Наявність вправ з відповідями дасть можливість студенту закріпити теоретичний матеріал та перевірити себе.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19468
Розташовується у зібраннях:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Emel'yanova.pdf890.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.