Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19405
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Педагогіка профільної та вищої освіти» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська))
Authors: Княжева, Ірина Анатоліївна
Knyazheva, Iryna Anatoliyivna
Ноздрова, Оксана Павлівна
Nozdrova, Oksana Pavlivna
Keywords: мова і зарубіжна література
методичні рекомендації
тестові завдання
навчальні тести
підготовка фахівців з іноземних мов
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Княжева І. А. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Педагогіка профільної та вищої освіти» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)) / І. А. Княжева, О. П. Ноздрова : Одеса, Університет Ушинського, 2024. 56 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Подано анотацію дисципліни, різновиди тестових завдань, рекомендовану літературу. Педагогічна підготовка фахівців у класичних університетах базується на ґрунтовному вивченні курсу «Педагогіка профільної та вищої школи» - галузі педагогічної науки, що досліджує фундаментальні питання освіти й виховання, методологію науки, загальні закономірності, принципи, методи, форми навчання й виховання людей усіх вікових груп. Пропоноване навчально-методичне видання має зорієнтувати здобувачів вищої освіти у структурі базового курсу «Педагогіка профільної та вищої школи» як навчального предмета, найважливіших темах даної дисципліни, дати методичні рекомендації щодо їх організації та вивчення, активізувати навчально-пізнавальну діяльність магістрантів, допомогти їм у здійсненні самоконтролю. Мета курсу – надання магістрантам глибоких знань і міцних умінь, пов’язаних із психолого-педагогічними засадами освітньої та виховної роботи зі студентами, системне забезпечення психолого-педагогічної підготовки науково-педагогічних кадрів галузі викладання англійської мови і світової літератури до виконання професійних завдань та обов’язків інноваційного характеру.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19405
Appears in Collections:Кафедра педагогіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Knyazheva.pdf804.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.