Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19364
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (англійська мова)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальностей: 014.029 Середня освіта (Інші мови (Китайська)), 014.029 Середня освіта (Інші мови (Корейська)) /
Authors: Стрига, Елеонора Вячеславівна
Stryga, Eleonora Vyacheslavivna
Keywords: методичні рекомендації з іноземної мови
практика усного та писемного мовлення
англійська мова
іншомовна мовленнєва компетентність
самостійна робота з іномемної мови
критерії оцінювання
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Стрига Е. В. Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (англійська мова)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальностей: 014.029 Середня освіта (Інші мови (Китайська)), 014.029 Середня освіта (Інші мови (Корейська)) / Е. В. Стрига. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 48 с.
Abstract: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (англійська мова)» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальностей: 014.029 Середня освіта (Інші мови (Китайська)), 014.029 Середня освіта (Інші мови (Корейська)); укладені для самостійної роботи з відповідної дисципліни. Убачається, що запропоновані методичні рекомендації постануть доцільними задля досягнення мети означеної навчальної дисципліни, яка полягає в формуванні в здобувачів спеціальностей 014.029 Середня освіта (Інші мови (Китайська)) та 014.029 Середня освіта (Інші мови (Корейська)) іншомовної мовленнєвої компетентності. Очікується, що методичні рекомендації допоможуть здобувачам у самостійної роботи з означеної дисципліни, сприятимуть опануванню лексичного та граматичного матеріалу відповідно до тематики курсу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19364
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stryga Eleonora Vyacheslavivna.pdf988.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.