Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19277
Назва: Теоретичні засади втілення хореографічного образу засобами сучасного танцю
Автори: Шкребтій, Д.
Ключові слова: хореографічний образ
сучасний танець
втілення хореографічного образу
сценічний образ
сучасна хореографія
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Шкребтій, Д. Теоретичні засади втілення хореографічного образу засобами сучасного танцю / Д. Шкребтій // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства. Матеріали і тези ІХ Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 20-21 жовтня 2023 р.). ― Т. 2. ― Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. ― С. 39-41.
Короткий огляд (реферат): Тема є дуже актуальною в сучасному світі, існуючому в умовах швидких змін і розвитку мистецького та культурного середовища. Сучасний танець визнаний однією з важливих форм мистецтва і відображає дух та відношення сучасного суспільства до культури, суспільних проблем, індивідуальних виразів тощо. Засоби та підходи сучасного танцю постійно змінюються та розвиваються, що вимагає створення та аналізу теоретичних засад для ефективного втілення хореографічних ідей та образів. Сучасний танець дозволяє танцівникам виражати свою індивідуальність та емоції, втілюючи хореографічні образи на сцені.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19277
Розташовується у зібраннях:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2023) Т. 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf2.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.