Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19228
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень»
Authors: Шкатуляк, Наталія Михайлівна
Shkatulyak, Natalya Mykhailivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
самостійна робота
наукові дослідження
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» / укладач Н. М. Шкатуляк – Одеса, Університет Ушинського, 2024. 28 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» мають на меті допомогти студентам засвоїти теоретичний матеріал та знайти підходи до розв’язування типових задач та завдань з теми «Статистична обробка результатів педагогічного дослідження». В роботі представлено методичні рекомендації щодо розв’язування задач з теми «Статистична обробка результатів педагогічного дослідження» (модуль «Теоретичні та практичні засади основ наукових досліджень»). Наведено алгоритми та приклади розв’язування задач, завдання для самостійної роботи та теоретичні відомості до їх розв’язання. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література) з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, одержаних під час навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19228
Appears in Collections:Кафедра прикладної математики та інформатики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод. реком. Пед.експ.2024 (1).pdf926.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.