Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19157| Назва: | Структура інформаційної системи організації харчування | 
| Автори: | Ворошилін, А. О. Шибаєва, Н. О.  | 
| Ключові слова: | інформаційна система харчування калорії  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» | 
| Бібліографічний опис: | Ворошилін А. О. Структура інформаційної системи організації харчування / А. О. Ворошилін, Н. О. Шибаєва // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 15-16. | 
| Короткий огляд (реферат): | В цій тезі йде мова про детальний функціонал веб-сервісу та реалізацію внутрішніх компонентів. Обраний технологічний стек як серверної частини, так і клієнтської. У роботі пропонується розробка веб-сайту здорового та збалансованого харчування. Основною метою цього додатку є покращення якості життя суспільства, завдяки контролюванню продуктів які споживаються та їх кількості. Відштовхуючись від цього, першою метою для користувача є визначення індивідуальної норми калорій в день, що є дуже важливим для досягнення результату. На цей результат впливають фізичні показники , стать, ціль користувача та рівень фізичної активності в його житті. Кількість калорій вираховується за формулою Хариса-Бенедікта. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.pdpu.edu.ua/handle/123456789/19157 | 
| Розташовується у зібраннях: | Інформатика, інформаційні системи та технології (2024) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| A. O. Voroshilin.pdf | 4.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.