Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18410
Назва: Інституціоналізація реабілітації військовослужбовців та членів їх родин на регіональному рівні
Автори: Позднякова-Кирбят’єва, Е.
Мосаєв, Ю.
Ключові слова: реабілітація
реабілітація військовослужбовців
інституціоналізація реабілітації
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Позднякова-Кирбят’єва Е., Інституціоналізація реабілітації військовослужбовців та членів їх родин на регіональному рівні / Е. Позднякова-Кирбят’єва, Ю. Мосаєв // Феномен соціальної консолідації у Центрально-Східній Європі: нові реалії та виклики : матеріали міжнарод. наук.-практ. конф. 26 вересня 2023 року. м. Кишинеу – м. Одеса / за ред. О. В. Лісеєнко. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. С. 41-43.
Короткий огляд (реферат): Реабілітація одна з необхідних складових подальшого гармонійного розвитку для більшості соціальних груп, що формують сучасне українське суспільство. Головним чином зазначений стан речей зумовлений російським повномасштабним вторгненням та деструктивними соціальними процесами, які супроводжують сучасне українське суспільство. Саме через них сьогодні значна частина українського населення потребує реабілітаційних послуг. Незважаючи на актуальність реабілітаційних послуг для різних соціальних прошарків українського суспільства, а саме військовослужбовців та їх родини, слід розглядати в ролі основних бенефіціарів реабілітаційних послуг. За оцінками РНБО, реабілітації потребують тисячі військовослужбовців і цивільних, які поки що отримують належну, але не завжди якісну реабілітаційну допомогу за кордоном.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18410
Розташовується у зібраннях:Феномен соціальної консолідації у Центрально-Східній Європі: нові реалії та виклики (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pozdniakova-Kyrbyatieva.pdf2.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.