Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18403
Назва: Європейський вимір корупції в Україні: проблеми та можливості
Автори: Лобанова, А.
Славіна, Д.
Ключові слова: корупція
проблеми корупції
борьба з корупціею
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Бібліографічний опис: Лобанова А. Європейський вимір корупції в Україні: проблеми та можливості / А. Лобанова, Д. Славіна // Феномен соціальної консолідації у Центрально-Східній Європі: нові реалії та виклики : матеріали міжнарод. наук.-практ. конф. 26 вересня 2023 року. м. Кишинеу – м. Одеса / за ред. О. В. Лісеєнко. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. С. 16-20.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження корупції в Україні в умовах російсько-української війни набуває особливої значущості. Європейські політики постійно звертають увагу української влади на необхідність боротьби з корупцією, зазначаючи, що вона має довгу історію свого поширення та певні традиції практично в усіх сферах суспільного життя, особливо у державних органах, будівництві, освіті, медицині, землеврядуванні тощо. Незважаючи на зусилля влади і суспільства, корупція залишається поширеною і є серйозною загрозою для розвитку країни та її інтеграції в європейське співтовариство, обмежуючи можливості економічного зростання, демократичних реформ і забезпечення прав людини. Тому потреба дослідження стану корупції, її чинників, запобіжників та європейських вимог до її подолання залишається гостро важливою особливо в умовах повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, оскільки стратегічною метою українського суспільства після закінчення війни є інтеграція до Європейського Союзу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18403
Розташовується у зібраннях:Феномен соціальної консолідації у Центрально-Східній Європі: нові реалії та виклики (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lobanova.pdf2.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.