Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18246
Назва: Особливості корекційної роботи з дітьми, які мають важкі вади психофізичного розвитку
Автори: Голубєва, А. О.
Ключові слова: корекційна робота
психофізичний розвиток
розвиток дитини
Дата публікації: 2023
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Голубєва О.А. Особливості корекційної роботи з дітьми, які мають важкі вади психофізичного розвитку / О. А. Голубэва // Проблеми реабілітації: Збірник наукових праць (за матеріалами науково-практичної конференції). - Одеса : С. 51-53.
Короткий огляд (реферат): Нова філософія освіти, гуманістичні тенденції державної політики сьогодення передбачають включення в освітній процес дітей з вадами психофізичного розвитку. Зростання дітей даної категорії в суспільстві зумовило значне розширення галузі дослідження зарубіжної та вітчизняної корекційної педагогіки і психології за рахунок підвищення інтересу до теоретичних та прикладних аспектів виховання і навчання дітей з вираженими порушеннями інтелекту. Розумова відсталість є незворотнім порушенням психофізичного розвитку(переважно пізнавальної сфери), яке призводить до труднощів у адаптації та інтеграції дитини в соціум.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18246
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
golubeva.pdf3.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.