Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17513
Назва: Профілактика психічного здоров'я під час війни
Автори: Бондаренко, Інга В'ячеславівна
Ключові слова: психічне здоров'я
війна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Бондаренко І. В. Профілактика психічного здоров'я під час війни / Інга В'ячеславівна Бондаренко // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 10-13.
Короткий огляд (реферат): Психічне здоров'я та психологічне благополуччя мають першорядне значення у воєнний час. Багато українців відчувають спустошеність, втому, нездужання, тривогу та паніку. Ми перебуваємо в центрі уваги всього світу як високо розвинута країна, здатна без перебільшення впливати на архітектуру всього геополітичного порядку. Вкрай важливо, щоб кожен з нас зрозумів, що наша місія - виграти цю війну, захистити наших дітей, батьків і родичів, які потребують нашої допомоги, відновити наші міста і відродити наші душі. Ми повинні стати сильнішою і мудрішою нацією, переживши ці випробування. Наші цінності та духовні пріоритети змінюються, ми розвиваємо почуття подяки і здатність будувати глибокі стосунки. З кожним днем, що минає після війни, ми дедалі більше усвідомлюємо, що на нас чекає тривалий і важкий процес відновлення. Ми повинні зберегти свою цілісність і захистити себе та свої сім'ї від травмуючих наслідків війни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17513
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bondarenko.pdf3.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.