Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17332
Title: Конспект лекцій до навчальної дисципліни «Ігрова діяльність дітей дошкільного віку» для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти, спеціальності 012 Дошкільна освіта
Authors: Монке, Олена Станіславівна
Monke, Olena Stanislavivna
Keywords: ігрова діяльність
дошкільники
гра
Історія та теорія гри
структура гри
організація ігрової діяльності в сім'ї
цінність іграшки
антиіграшка
ігрова позиція вихователя ЗДО
ігрова культура
ігротехніка
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Монке О. С. Конспект лекцій до навчальної дисципліни «Ігрова діяльність дітей дошкільного віку» для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти, спеціальності 012 Дошкільна освіта / О. С. Монке. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - 84 с.
Abstract: Навчальна дисципліна «Ігрова діяльність дітей дошкільного віку»» вивчається на основі теоретичних знань і практичних умінь, що студенти засвоїли із передбачених програмою базових курсів «Історія дошкільної педагогіки», «Дошкільна педагогіка», «Педагогіка раннього віку». Очікувані результати навчання дисципліни. Знати: розуміти природу і психологічні закономірності розвитку у дітей раннього і дошкільного віку первинних уявлень про предметне, природне, соціальне довкілля, властивості і відношення предметів; розвитку самосвідомості (Я дитини і її місце в довкіллі); володіє відповідними поняттями для їх позначення; - називати концептуальні основи змісту і процесуальні характеристики сучасних технологій ігрової діяльності дітей дошкільного віку; знати теоретичні аспекти ігрової діяльності як провідної діяльності дітей дошкільного віку, різні підходи у розумінні виникнення і сутності гри у педагогіці і психології, особливості, принципи розвитку гри у різні періоди розвитку дитини, сучасні підходи до вивчення гри як самостійної діяльності дошкільників; як засобу виховання і навчання; як синтезуючої діяльність, що включає творчу діяльність і спілкування.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17332
Appears in Collections:Кафедра сімейної та спеціальної педагогіки і психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monke Olena Stanislavivna.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.