Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17219
Назва: Проблеми текстології та дискурсології: конспект лекцій із силабусом: навчальний посібник для здобувачів третього рівня вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія»
Автори: Іліаді, Олександр Іванович
Iliadi, Alexander
Ключові слова: текстологія
дискурсологія
лінгвістика тексту
текстова семантика
ієрархії тексту
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Іліаді О. І. Проблеми текстології та дискурсології: конспект лекцій із силабусом: навчальний посібник для здобувачів третього рівня вищої освіти за спеціальністю 035 «Філологія» / О. І. Іліаді. -Одеса: Університет Ушинського, 2023. - 117 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник у конспективній формі знайомить із основними елементами теорії тексту й дискурсу, необхідними аспірантам другого року навчання для вивчення дисципліни «Проблеми текстології та дискурсології». На прикладі детального розгляду кількох типів дискурсу пропонується пояснення особливостей їхньої комунікативної та власне мовної організації, характеризуються стратегії (етапи досягнення комунікативної мети) дискурсу з погляду на його онтологію в сучасному суспільстві. Для кращого розуміння логіки навчальної програми, її мети, завдань і очікуваних результатів навчання до лекцій додано силабус дисципліни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17219
Розташовується у зібраннях:Кафедра перекладу і теоретичної та прикладної лінгвістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iliadі.pdf820.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.