Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17112
Назва: Молодь та СНІД (на матеріалах соціологічного дослідження)
Автори: Іванчук, Валерія Володимирівна
Хомицька, Орина Геннадіївна
Петінова, Оксана Борисівна
Petinova, Oksana Borysivna
Ключові слова: СНІД
молодь
Дата публікації: 2019
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Іванчук В. В. Молодь та СНІД (на матеріалах соціологічного дослідження) / Валерія Володимирівна Іванчук, Орина Геннадіївна Хомицька, Оксана Борисівна Петінова // Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства : матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції студентів, молодих вчених та науковців (Одеса, 24-25 травня 2019 р.). – C. 77-78.
Короткий огляд (реферат): На основі проведеного опитування та аналізу емпіричних даних ми дійшли наступних висновків щодо гіпотез дослідження. Гіпотеза стосовно рівня проінформованості підтверджується, більшість респондентів мають достатні знання про методи захисту та синдроми СНІДу. Респонденти знають про те, як можна захистити себе від вірусу, деякі респонденти регулярно перевіряються у клініках. Проте дуже невелика частина опитуваних цікавиться питанням розповсюдження СНІДу в Україні та в світі. Друга гіпотеза - оскільки громадяни турбуються о своєму здоров’ї та житті, то припустимо, що вони знають шляхи уникнення зараження. Цю гіпотезу ми підтвердили у опитуванні і дізналися, що більшість респондентів знають шляхи уникнення зараження. Наступна гіпотеза – швидкий темп розповсюдження захворювання має спонукати громадян до обережного статевого життя та підтримання гігієни підтверджується. Більшість респондентів відзначили, що постійно користуються презервативами під час статевого акту, бо це дуже знижує ризик на отримання будь-яких інфекцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17112
Розташовується у зібраннях:Концепти соціокультурної трансформації сучасного суспільства (2019)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivanchuk.pdf1.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.