Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16917
Title: Кулінарна філософія Японії
Authors: Бровченко, Я. В.
Keywords: японська кухня
філософія Японії
здорове харчування
поведінка за столом у Японії
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Бровченко Я. В. Кулінарна філософія Японії / Я. В. Бровченко // Історіосфера: матеріали Вісімнядцятої наукової конференції викладачів, здобувачів вищої освіти та молодих учених Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, [7-8 квітня, 2023р.] / Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, Рада молодих учених та спеціалістів; [ Ю. А. Добролюбська (відп. ред.) та ін.]. – Одеса : [ПНПУ імені К. Д. Ушинського], 2023. – С. 31-34.
Abstract: Метою статті є спроба теоретично проаналізувати традиційну кухню Японії як частину її життєвої філософії. Японська кухня розвивалася під впливом харчових звичаїв інших народів, але прийняла та вдосконалила їх, щоб створити свій власний унікальний стиль приготування їжі та звички харчування. Японці відомі тим, що використовують тільки дуже свіжі інгредієнти для приготування їжі, які купуються в той же день, коли вони будуть приготовлені. Довголіття населення Японії та низький рівень серцево-судинних захворювань пов’язані у тому числі зі здоровим харчуванням. Дослідження досвіду Японії є цікавим з точки зору культурного аспекту, а також важливим для зростання здорових націй інших країн.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16917
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Brovchenko.pdf338.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.