Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16917
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБровченко, Я. В.-
dc.date.accessioned2023-03-22T12:34:59Z-
dc.date.available2023-03-22T12:34:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБровченко Я. В. Кулінарна філософія Японії / Я. В. Бровченко // Історіосфера: матеріали Вісімнядцятої наукової конференції викладачів, здобувачів вищої освіти та молодих учених Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, [7-8 квітня, 2023р.] / Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, Рада молодих учених та спеціалістів; [ Ю. А. Добролюбська (відп. ред.) та ін.]. – Одеса : [ПНПУ імені К. Д. Ушинського], 2023. – С. 31-34.uk
dc.identifier.uridspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16917-
dc.description.abstractМетою статті є спроба теоретично проаналізувати традиційну кухню Японії як частину її життєвої філософії. Японська кухня розвивалася під впливом харчових звичаїв інших народів, але прийняла та вдосконалила їх, щоб створити свій власний унікальний стиль приготування їжі та звички харчування. Японці відомі тим, що використовують тільки дуже свіжі інгредієнти для приготування їжі, які купуються в той же день, коли вони будуть приготовлені. Довголіття населення Японії та низький рівень серцево-судинних захворювань пов’язані у тому числі зі здоровим харчуванням. Дослідження досвіду Японії є цікавим з точки зору культурного аспекту, а також важливим для зростання здорових націй інших країн.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherДержавний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»uk
dc.subjectяпонська кухняuk
dc.subjectфілософія Японіїuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectповедінка за столом у Японіїuk
dc.titleКулінарна філософія Японіїuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brovchenko.pdf338.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.