Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16911
Назва: Карл Ларссон та його карикатурна замальовка «АВС або перше навчання Франсіна»
Автори: Годун, В. П.
Ключові слова: Карла Ларссон
графічні роботи Карла Ларcсона
карикатурні замальовки
живопис другої половини ХІХ – початку ХХ ст.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Годун В. П. Карл Ларссон та його карикатурна замальовка «АВС або перше навчання Франсіна» / В. П. Годун // Історіосфера: матеріали Вісімнядцятої наукової конференції викладачів, здобувачів вищої освіти та молодих учених Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, [7-8 квітня, 2023р.] / Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, Рада молодих учених та спеціалістів; [ Ю. А. Добролюбська (відп. ред.) та ін.]. – Одеса : [ПНПУ імені К. Д. Ушинського], 2023. – С. 16-19.
Короткий огляд (реферат): Ім’я Карла Ларссона — відомого шведського художника — асоціюється у всьому світі не тільки з досягненнями і сфері живопису другої половини ХІХ – початку ХХ ст., а і з поняттям про створення Історія та методологія науки і техніки взірцевої картини гармонійного існування людини, яке на сьогоднішній день більше відоме як скандинавський стиль життя. Саме ця людина через художні засоби, через зображення на своїх полотнах повсякдення, буднів та свят шведів створила філософську концепцію щасливого життя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16911
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Godun 2023.pdf334.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.