Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16900
Назва: Творча особистість у вимірі філософії : методичні рекомендації
Автори: Борінштейн, Євген Руславович
Borinshteyn, Yevgen Ruslavovych
Ключові слова: постмодерне суспільство
соціокультурна адаптація
методичні рекомендації з філософії
творча особистість
розуміння особистісної творчості
аксіологічні стратагеми освіти
самореалізація творчої особистості
академічний плагіат
тестові завдання
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Борінштейн Є. Р. Творча особистість у вимірі філософії : методичні рекомендації / Є. Р. Борінштейн. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасне постмодерне суспільство потребує активних дій з боку особистості, оскільки воно постійно технічно, соціокультурно, соціоекономічно значно прогресує, перетворюючи нову реальність. Тому й особистість може розвиватися тільки тоді, коли демонструє свою готовність до постмодерності, яка характеризується прагненням до саморозвитку, здатністю до самовдосконалення, схильністю до творчої активності, вмінням взаємної соціокультурної адаптації, розлогими можливостями безперервної соціалізації, можливістю ефективно і нестандартно вирішувати виникаючі життєві труднощі. У зв'язку з цим виникає потреба в розвитку творчо активних людей, реально здатних в різних видах пізнавальної і творчої діяльності, а саме – творчої особистості. Як показала практика боротьби з російською агресією, саме творча особистість має значні переваги перед особистістю аморальною. Але для розвитку творчої особистості необхідна чітка стратегічна лінія. Така концепція найбільш об’ємно може бути реалізована саме у філософській площині. Тому ми й розглядаємо творчу особистість у вимірі філософії. Методичні рекомендації призначені для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 033 Філософія. Вміщують матеріал щодо специфіки дисципліни, особливостей опрацювання теоретичного курсу, літературних джерел, виконання індивідуальних і самостійних завдань, підготовки до практичних занять, містять список літератури, тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16900
Розташовується у зібраннях:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Borinshteyn Yevgen Ruslavovych.pdf548.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.