Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614
Title: Сучасні підходи навчання математики молодших школярів за навчально-методичним комплектом С. О. Скворцової та О. В. Онопрієнко
Authors: Заставська, Г. В.
Штанько, Ю. П.
Keywords: навчально-методичний комплект з математики
навчання математики молодших школярів
особистісно-зорієнтований підхід
початкова математична освіта
навчально-методичного комплект Скворцової С. О. та Онопрієнко О. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Заставська Г. В. Сучасні підходи навчання математики молодших школярів за навчально-методичним комплектом С. О. Скворцової та О. В. Онопрієнко / гГ. В. Заставська, Ю. П. Штанько // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С.18-20..
Abstract: Математика – це один з найскладніших, але водночас один з найцікавіших предметів і найулюбленіших предметів в початковій школі. Сучасна педагогічна спільнота пропонує широкий вибір підручників, посібників, зошитів для опанування молодшими школярами програми з математики. Пропоную розглянути як реалізується концепція Нової української школи у навчально-методичному комплекті на матеріалі навчальних зошитів для 1 класу. Навчально- методичний комплект Скворцової С. О. та Онопрієнко О.В є сучасним, інноваційним, перевіреним часом, а головне результативним. Здобувачі освіти не тільки показують високі результати з математики та міцні знання, а й називають математику своїм улюбленим предметом.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16614
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zastavska.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.