Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16606
Title: Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи
Authors: Університет Ушинського
Keywords: науково-практична конференція
збірник наукових праць
математичні уявлення
наступності у навчанні математичних дисциплін
навчання математики
математична компетентність
базова середня освіта
фахова передвища та вища освіта
реалізації принципу навчання
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26 – 28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К.Д. Ушинського» [та ін..]. Х.: Вид-во «Ранок», 2022. – 107 с.
Abstract: До збірника увійшли результати наукових досліджень учасників науково-практичної конференції з міжнародною участю «Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи» за такими напрямами: наступність та перспективність у формуванні математичних уявлень і понять дошкільників та першокласників; наступність у формуванні предметної математичної компетентності в початковій та базовій середній освіті; наступність у навчанні математики в базовій середній та профільній середній освіті; проблеми реалізації наступності у навчанні математичних дисциплін здобувачів фахової передвищої та вищої освіти; підготовка вчителя до реалізації принципу наступності у навчанні математики між різними рівнями освіти. Для викладачів закладів вищої освіти, науковців, здобувачів вищої освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16606
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Continuity in teaching mathematics.2022.pdf2.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.