Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16297
Назва: Фітнес-індустрія у рекреаційній діяльності студентів
Автори: Сіренко, Р.
Sirenko, R.
Ключові слова: психо-емоційне розвантаження
фітнес-індустрія
рекреаційна діяльність студентів
фізична рекреація
Дата публікації: 2022
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Сіренко Р. Р. Фітнес-індустрія у рекреаційній діяльності студентів / Р. Р. Сіренко // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІ інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2022 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2022. – С. 171-174.
Короткий огляд (реферат): Розкрито питання напруженості навчального процесу студентів та необхідності впровадження різновидів фітнесу як оздоровчо-рекреаційних заходів у режимі дня для психо-емоційного розвантаження, підвищення працездатності та покращення емоційного фону студентів. Проблема збереження та зміцнення здоров’я студентів закладів вищої освіти є важливою для держави та суспільства загалом. Навчальна діяльність студентів пов’язана зі значним розумовим навантаженням, пов’язаним із необхідністю запам’ятовування, осмислення та відтворення великого обсягу інформації, самопідготовкою до навчальних занять та характеризується поєднанням кількох видів діяльності – навчальної, науково-дослідної та суспільної.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16297
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sirenko R.pdf2.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.