Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16258
Назва: Формування та популяризація оздоровчої рухової активності для різних верств населення
Автори: Ігнатенко, Сузанна Олександрівна
Игнатенко, Сузанна Александровна
Ihnatenko, Suzanna Oleksandrivna
Пересунько, П. Ю.
Юхименко, К. С.
Ключові слова: оздоровча рухова активність
здоров’я
здоровий спосіб життя
фізичне здоров’я
Дата публікації: 2022
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Ігнатенко С. О. Формування та популяризація оздоровчої рухової активності для різних верств населення / С. О. Ігнатенко, П. Ю. Пересунько, К. С. Юхименко // Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІ інтернет-конференції (м. Одеса, 17-18 листопада 2022 р.). – Одеса : видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2022. – С. 78-80.
Короткий огляд (реферат): В наш час дуже актуальним є поняття «здоров’я та оздоровча рухова активність». Фізичне здоров’я є одним із головних факторів соціального та економічного розвитку будь-якої країни світу. Так як під час фізичних вправ в організмі людини спрацьовують певні механізми, в результаті яких посилюються функції не тільки м’язів, але й дихальної, серцево-судинної, нервової та травної систем. Водночас сучасні реалії сьогодення соціально- економічні та екологічні кризи в Україні призвели до значного погіршення здоров’я населення, особливо молоді та людей похилого віку. Тому формування здорового способу життя повинно бути одним із провідних державних пріоритетів, задля об’єднання народу нашої країни до національного відродження та входження у світову спільноту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16258
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ihnatenko Suzanna Oleksandrivna .pdf2.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.