Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15824
Title: Вступ до теорії графів : тексти лекцій модулю «Основи теорії графів» навчальної дисципліни «Дискретна математика» для студентів 1 курсу спеціальностей 014 Середня освіта (Інформатика), 014 Середня освіта (Математика)
Authors: Бойко, Ольга Павлівна
Boіko, Olha Pavlivna
Пивоварчик, В’ячеслав Миколайович
Pyvovarchyk, Viacheslav Mykolayovуch
Keywords: дискретна математика
теорія графів
остовні графи
дводольні графи
многогранники
дерево графу
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Бойко О. П. Вступ до теорії графів : тексти лекцій модулю «Основи теорії графів» навчальної дисципліни «Дискретна математика» для студентів 1 курсу спеціальностей 014 Середня освіта (Інформатика), 014 Середня освіта (Математика) / О. П. Бойко, В. М. Пивоварчик. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 30 с.
Abstract: Тексти лекцій з навчального курсу «Дискретна математика» (Вступ до теорії графів) – це навчальне видання для студентів з методики засвоєння теоретичної частини модулю «Елементи теорії графів» навчальної дисципліни «Дискретна математика» для студентів 1 курсу спеціальностей 014 Середня освіта (Інформатика), 014 Середня освіта (Математика). Поданий у методичних рекомендаціях матеріал висвітлює питання розділу теорія графів, що формують уявлення про дискретність у сучасній науці, є фундаментом дискретної математики і важливою ланкою математичної освіти для спеціалістів у галузі прикладної математики та інформатики. Наявність розроблених прикладів дає можливість студентам акцентувати увагу на принципах логічних побудов, способах опису графів, на ефективності застосування апарату теорії графів і теорії множин для вирішення прикладних задач.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15824
Appears in Collections:Кафедра вищої математики і статистики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Boіko O. P., Pyvovarchyk V. 2022.pdf767 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.