Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15376
Назва: Традиції та особливості освіти патріотизму в системі навчальних інститутів сучасного Китаю
Автори: Виноградова, Наталія Михайлівна
Виноградова, Наталия Михайловна
Vynogradova, Natalia Mikhailivna
Тао Юнг
Ключові слова: патріотизм освіти
Китай
китайська нація
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Виноградова Н. М. Традиції та особливості освіти патріотизму в системі навчальних інститутів сучасного Китаю / Н.М. Виноградова // Освіта та соціалізація особистості : матеріали Х Інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, присвяченої 30-річчю створення кафедри філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності та 205-річчю Університету Ушинського (Одеса, 22-23 квітня 2022 року) / оргком. : А. В. Красножон, О. А. Копусь, Г. В. Музиченко, Є. В. Борінштейн. – Одеса: Університет Ушинського, 2022. – С. 42-43.
Короткий огляд (реферат): Патріотизм глибоко вкорінений у самому центрі китайської нації, є духовним геномом китайського народу, який підтримує єдність та згуртованість усіх етнічних груп у Китаї, надихає покоління китайських народів невтомно працює в ім'я розвитку та процвітання батьківщина. Вчителі дотримуються фірмових принципів "дотримання політики одного Китаю" та концентрації на побудові комунізму. Патріотизм – це найбільш природна і проста емоція китайських народів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15376
Розташовується у зібраннях:Освіта та соціалізація особистості (2022)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vynogradova Natalia Mikhailivna.pdf1.76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.