Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14545
Назва: Конфлікт на Донбасі: інтерпретації західних ЗМІ
Автори: Кабанов, К. В.
Ключові слова: конфлікт на Донбасі
засоби масової інформації
військовий конфлікт XXI століття
редакційна політика західних ЗМІ
дезінформація
російська пропаганда
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Бібліографічний опис: Кабанов К. В. Конфлікт на Донбасі: інтерпретації західних ЗМІ / К. В. Кабанов // Історіосфера : матеріали Сімнадцятої наукової конференції викладачів, здобувачів вищої освіти та молодих учених Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, [8-9 квіт. 2022 р.] / Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, Рада молодих учених та спеціалістів; [ Ю. А. Добролюбська (відп. ред.) та ін.]. – Одеса : [ПНПУ імені К. Д. Ушинського], 2022. – С. 87-92.
Короткий огляд (реферат): Метою статті є аналіз публікацій провідних ЗМІ Франції, Німеччини, США та Великобританії щодо конфлікту на Донбасі та оцінка рівня наявності дезінформації та елементів російської пропаганди, які можуть впливати на рівень сприйняття України міжнародною спільнотою. Конфлікт в Україні є предметом досить активного зацікавлення західними ЗМІ. Переважна більшість з них демонструють проукраїнські позиції та не погоджуються з тезами російського медійного простору щодо подій в Україні, намагаються давати рекомендації своїм політикам та переконують у необхідності посилення тиску на Росію. Однак ця позиція не є одностайною. Частина авторів тлумачать конфлікт на Донбасі як внутрішній і тому вважають, що задля його розв’язання Київ має пійти на поступки південно-східним регіонам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14545
Розташовується у зібраннях:2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kabanov K. V. 2022.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.