Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14396
Назва: Матеріали за темами «Анотація як засіб стиснення тексту» та «Структура ділового листа»: методичний довідник до практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи наукової комунікації іноземною мовою» для здобувачів вищої освіти першого року навчання за другим (магістерським) рівнем ОПП Середня освіта (Математика. Інформатика), ОПП Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська)), ОПП Середня освіта (Математика) спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика)
Автори: Пивоварчик, В’ячеслав Миколайович
Pyvovarchyk, Viacheslav Mykolayovуch
Калюжний-Вербовецький, Дмитро Семенович
Ключові слова: анотація
абстракт
кліше
стаття
монографія
наукова мова
лист-запит
звернення
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Пивоварчик В. М. Матеріали за темами «Анотація як засіб стиснення тексту» та «Структура ділового листа»: методичний довідник до практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи наукової комунікації іноземною мовою» для здобувачів вищої освіти першого року навчання за другим (магістерським) рівнем ОПП Середня освіта (Математика. Інформатика), ОПП Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська)), ОПП Середня освіта (Математика) спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) / В. М. Пивоварчик, Д. С. Калюжний-Вербовецький. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. - 28 с.
Короткий огляд (реферат): Даний методичний довідник – це навчальне видання з методики засвоєння матеріалу практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи наукової комунікації іноземною мовою». Поданий у методичному довіднику матеріал охоплює питання розділів «Анотація як засіб стиснення тексту» та «Структура ділового листа», що формують уявлення про культуру подання наукових текстів та культуру ділового спілкування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14396
Розташовується у зібраннях:Кафедра вищої математики і статистики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pyvovarchyk Viacheslav Mykolayovуch.pdf747.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.