Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13046
Назва: Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та підготовки до практичних і лабораторних занять у процесі вивчення дисципліни «Основи наукового дослідження»
Автори: Слюсаренко, Марія Іванівна
Sliusarenko, Mariia Ivanivna
Ключові слова: психологія
методичні рекомендації
основи наукового дослідження
практичні заняття
підготовка до практичних занять
наука
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Слюсаренко М. І. Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та підготовки до практичних і лабораторних занять у процесі вивчення дисципліни «Основи наукового дослідження» / М. І. Слюсаренко. - Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2021. - 29 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблено для студентів спеціальності 053 «Психологія» щодо самостійної роботи та підготовки до практичних і лабораторних занять у процесі вивчення дисципліни «Основи наукового дослідження». Методичні рекомендації містять поради щодо самостійної підготовки студентів, теми практичних та лабораторних занять, перелік запитань та список рекомендованої літератури. Методичні рекомендації складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України «Щодо рекомендацій з навчально-методичного забезпечення» за № 1/9-434 від 09.07.2018 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13046
Розташовується у зібраннях:Кафедра теорії та методики практичної психології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sliusarenko Mariia Ivanivna.pdf929.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.