Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11257
Title: Практикум з англійської мови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 053 Психологія
Authors: Ірхіна, Юліана Валентинівна
Irkhina, Juliana Valentynivna
Прохорова, Олена Вікторівна
Prokhorova, Olena Victorivna
Keywords: навчальний посібник
психолог
засоби англійської мови
Issue Date: 2021
Publisher: Видавець Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Прохорова О. В., Ірхіна Ю.В. Практикум з англійської мови для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 053 Психологія Одеса: Видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. 225 с.
Abstract: Навчальний посібник є собою інтегрованим курсом навчання професійної діяльності майбутніх психологів засобами англійської мови. Пропонований посібник структуровано до друку відповідно до курсу «Психологія». Англомовна лінгводидактична версія курсу заснована на засадах інтегрованого процесу навчання, в якому синтезовані цілі, зміст, методи і засоби навчання професійної та англомовної мовленнєвої діяльності. Інтегрований процес навчання здійснюється в 3 етапи: лінгво-комунікативний, професійно-мовленнєвий, професійно виробничий. Цей курс також може бути використаний студентами педагогічних університетів, які вивчають англійську мову як другу спеціальність на факультеті психології, а також для широкого кола читачів, які прагнуть удосконалити навички та вміння з англійської мови.Навчальний посібник розраховано на здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 053 Психологія. Комплексний підхід до навчання іноземної мови передбачає вироблення у студентів автоматизованих навичок читання професійної літератури та розвиток усного і писемного мовлення, допомагає розширити словниковий запас слухачів курсу в галузі професійної діяльності. Метою посібника є формування у студентів професійної компетенції шляхом ознайомлення їх із різними методами і прийомами навчання іноземної мови. Посібник забезпечує засвоєння загальної та професійної лексики і має завдання ознайомити студентів із найбільш уживаними словами й словосполученнями в галузі Психології. У навчальному посібнику подано заняття, кожне з яких містить лексико-граматичні вправи та тексти для читання та комунікативні завдання. Лексичний матеріал підкріплено текстовим матеріалом. Після читання тексту пропонується переклад окремих речень і відповіді на запитання. До тексту додається список слів і висловлювань для їх опанування та використання в мовленні. Закріплення лексичного матеріалу здійснюється засобами комунікативних вправ. У посібнику представлені креативні комунікативні завдання, за допомогою яких студенти мають можливість висловлювати свої міркування з вирішення питань, які обговорюються в текстах.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11257
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
English.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.