Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10963
Назва: Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та підготовки до практичних занять у процесі вивчення дисципліни «Методика та організація наукового дослідження»
Автори: Слюсаренко, Марія Іванівна
Sliusarenko, Mariia Ivanivna
Ключові слова: наукове дослідження
методичні рекомендації
самостійна підготовка магістрів
магістерська робота
Дата публікації: 2021
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Слюсаренко М. І. Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та підготовки до практичних занять у процесі вивчення дисципліни «Методика та організація наукового дослідження» / М. І. Слюсаренко. - Одеса : Університет Ушинського, 2021. - 18 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблено для магістрантів спеціальності 053«Психологія» щодо самостійної роботи та підготовки до практичних занять у процесі вивчення дисципліни «Методика та організація наукового дослідження». Методичні рекомендації містять поради щодо самостійної підготовки магістрантів, теми практичних занять, список рекомендованої літератури. Вивчення курсу «Методика та організація наукового дослідження» є необхідним аспектом професійної підготовки психолога, а отриманні знання – підґрунтям практичної професійної діяльності у сфері прикладних досліджень. Навчальна дисципліна покликана підготувати магістрантів до написання та успішного захисту кваліфікаційної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10963
Розташовується у зібраннях:Кафедра теорії та методики практичної психології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sliusarenko Mariia Ivanivna 2021.pdf893.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.