Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10963
Title: Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та підготовки до практичних занять у процесі вивчення дисципліни «Методика та організація наукового дослідження»
Authors: Слюсаренко, Марія Іванівна
Sliusarenko, Mariia Ivanivna
Keywords: наукове дослідження
методичні рекомендації
самостійна підготовка магістрів
магістерська робота
Issue Date: 2021
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Слюсаренко М. І. Методичні рекомендації щодо самостійної роботи та підготовки до практичних занять у процесі вивчення дисципліни «Методика та організація наукового дослідження» / М. І. Слюсаренко. - Одеса : Університет Ушинського, 2021. - 18 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено для магістрантів спеціальності 053«Психологія» щодо самостійної роботи та підготовки до практичних занять у процесі вивчення дисципліни «Методика та організація наукового дослідження». Методичні рекомендації містять поради щодо самостійної підготовки магістрантів, теми практичних занять, список рекомендованої літератури. Вивчення курсу «Методика та організація наукового дослідження» є необхідним аспектом професійної підготовки психолога, а отриманні знання – підґрунтям практичної професійної діяльності у сфері прикладних досліджень. Навчальна дисципліна покликана підготувати магістрантів до написання та успішного захисту кваліфікаційної роботи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/10963
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sliusarenko Mariia Ivanivna 2021.pdf893.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.