Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9830
Назва: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Сучасні технології з професійної підготовки фахівців галузі фізична культура і спорт»
Автори: Джуринський, Петро Борисович
Dzhurynskii, Petro Borysovych
Ключові слова: методичні рекомендації
сучасні технології
сучасні технології
професійна підготовка
фізична культура і спорт
Дата публікації: 2020
Видавництво: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Бібліографічний опис: Джуринський П.Б. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «Сучасні технології з професійної підготовки фахівців галузі фізична культура і спорт».ПНПУ імені К. Д. Ушинського. Одеса, 2020. 10 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Сучасні технології з професійної підготовки фахівців галузі фізична культура і спорт» є профілюючим предметом спеціального призначення, що забезпечує широку теоретичну та практичну підготовку студентів до професійної діяльності вчителя фізичної культури і тренера. Маємо занотувати, що фахівцям з фізичного виховання та спорту слід орієнтуватись у важливих питаннях, пов’язаних із допуском до фізичних навантажень різних груп населення, оволодіння засобами педагогічного супроводу занять з фізичної культури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9830
Розташовується у зібраннях:Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasni technology.pdf521.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.