Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9753
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Нормативне регулювання у сфері освіти»
Authors: Долженков, Олег Олександрович
Dolzhenkov, Oleg Olexandrovych
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота
тестові завдання
питання до екзамену
завдання для практичної та самостійної роботи
Issue Date: 2020
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Долженков О. О. Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Нормативне регулювання у сфері освіти». Модуль: Правові аспекти управління у галузі освіти. [ОПП Управління закладом освіти Спеціальність 073 Менеджмент ]. - Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2020. - 71 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Нормативне регулювання у сфері освіти». Методичні рекомендації містять плани проведення та зміст практичних занять, завдання для практичної та самостійної роботи, питання для самоперевірки, тестові завдання, питання до екзамену, ситуативні вправи, кейси, приблизну тематику індивідуального навчальнодослідного завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання здобувачами в обсязі повної структури модулю «Правові аспекти управління у галузі освіти» відповідно до програми. Складено з урахуванням робочої програми вивчення курсу, методичних розробок ЗВО, а також інших ЗВО, матеріалів літературних джерел, наведених у рекомендованій літературі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9753
Appears in Collections:Кафедра освітнього менеджменту та публічного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doljenkov.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.