Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6684
Назва: Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Історія України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 06 Журналістика спеціальності 061 «Журналістика»
Автори: Мануілова, Катерина Віталіївна
Manuilova Kateryna
Ключові слова: методичні рекомендації
практичне заняття
історія України
журналістика
навчально-тематичний план
програма навчальної дисципліни
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Мануілова К. В. Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Історія України» [для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 06 «Журналістика» спеціальності 061 Журналістика денної та заочної форм навчання]. Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2020. 35 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації укладені відповідно до Освітньо-професійної програми «Журналістика» та робочої програми навчальної дисципліни «Історія України» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань06 «Журналістика» спеціальності061 «Журналістика» денної форми навчання. Вони розроблені для ознайомлення здобувачів вищої освіти із структурою та змістом навчальної дисципліни та призначені для планування, підготовки та проведення практичних занять.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6684
Розташовується у зібраннях:Кафедра історії України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Manuilova.pdf1.33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.