Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6681
Title: Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП Середня освіта (Музичне мистецтво), спеціальність 014 Середня освіта (Музичне мистецтво); ОПП Музичне мистецтво, спеціальність 025 Музичне мистецтво з дисципліни «Практикум з підготовки художньо-педагогічних проектів»
Authors: Новська, Олена Рудольфівна
Novska, Olena Rudolfivna
Keywords: проєкт
проєктування
художньо-педагогічне проєктування
здобувачі вищої освіти
музичне мистецтво
Issue Date: 2020
Publisher: Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського
Citation: Новська О.Р. Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем ОПП Середня освіта (Музичне мистецтво), спеціальність 014 Середня освіта (Музичне мистецтво); ОПП Музичне мистецтво, спеціальність 025 Музичне мистецтво з дисципліни «Практикум з підготовки художньо-педагогічних проектів». Одеса : ПНПУ імені. К. Д. Ушинського – 2020. – 30 с.
Abstract: Методичні рекомендації спрямовані на опанування студентами розділу навчальної програми з дисципліни «Практикум з підготовки художньо-педагогічних проектів», що пов’язаний з підготовкою здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем, за спеціальностями 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 025 Музичне мистецтво як висококваліфікованих фахівців, обізнаних у галузі художньо-проектної діяльності та інноваційних підходів до змісту музичної освіти. Акцентовано увагу на особливостях технології художньо-педагогічного проектування, принципах підготовки художньо-педагогічного проекту; перелічено компоненти, критерії, алгоритм підготовки художньо-педагогічного проекту.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6681
Appears in Collections:Кафедра музично – інструментальної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Novska.pdf646.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.